6. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Must: ootasin taksot 45 minutit

Keskerakondlane Kadri Must on oodanud taksot 45 minutit.

"Ootasin taksot Koplis Tallinna Kunstigümnaasium juures, kuid Tulika taksojuht ei suutnud seda leida," rääkis Must oma pikemast takso ootamise kogemustest, mis jäi meelde vaid seetõttu, et tegemist oli suhteliselt lihtsalt leitava ja tuntud kohaga.

Üldiselt on Mustal taksondusega head kogemused. "Tallinna linnas saab taksot, linnas väljas enam mitte," lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077