28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhtimisõiguseta mootorrattur sõitis otsa naisele

Eile, 27. augustil sõitis mootorratas Keenway, mida juhtis juhtimisõiguseta Sergei, keelava fooritule ajal otsa sõiduteed ületanud Mailile, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

27. augustil kella 08.10 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas, kus Pajupea poolt Vaida suunas sõitnud sõiduauto Honda Accord, mida juhtis Peeter (s 1979), sõitis Seli tee 5. kilomeetril teelt välja vastu puud. Juht toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

27. augustil kella 09.30 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas, Tallinn - Narva maantee 61. kilomeetril, kus sõiduauto Subaru Legacy, mida juhtis Aleksandra (s 1987), sõitis teelt välja haljasalale. Kaassõitja Olga (s 1989) toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

27. augustil kella 12.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee 48a maja juures, kus mootorratas Keenway, mida juhtis juhtimisõiguseta Sergei (s 1976), sõitis keelava fooritule ajal otsa sõiduteed lubava fooritule ajal ületanud Mailile (s 1948). Jalakäija toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

27. augustil kella 14.25 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kohtla vallas, Ontika tee 3. kilomeetril, kus sõiduauto Mercedes Benz 240D, mida juhtis alkoholijoobes Margus (s 1971), sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht ja alkoholijoobes kaassõitjad Eduard (s 1967), Ljubov (s 1986), Nadežda (s 1961) ning Tatjana (s 1975) toimetati vigastustega Ida-Viru Keskhaiglasse.

27. augustil kella 16.06 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Heina ja Kõrre tänavate ristmikul, kus sõiduauto BMW 735, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Ruslan (s 1980), sõitis ette peateel liikunud kaubikule Ford Transit, mida juhtis Valentin (s 1985). BMW juht toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

27. augustil kella 17.42 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Mäksa vallas Mäksa külas, Vana-Kastre - Kastre - Võnnu tee 4. kilomeetril, kus vasakpööret sooritanud ratastraktor MTZ 52, mida juhtis alkoholijoobes ja vastava katgooria juhtimisõiguseta Uuno (s 1940), sõitis ette vastassuunas otse liikunud sõiduautoga VW Passat, mida juhtis Ilmar (s 1950). Sõiduauto juht toimetati vigastustega TÜ Kliinikumi.

Eile ärandati tumepunaneMB E220numbrimärgiga 292 ATO.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077