23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terved inimesed hõivavad invakohti

Suvel, kui saar suvitajaid täis, juhtub tihti, et ruumikitsikuses pargivad invaautode jaoks reserveeritud kohtadele oma masina ka täiesti terved inimesed.

Oma Saarele selgitas probleemi invagruppi omav Aili Varbe. „Kui maalt linna sõidan, siis juhtub tihti, et Uue tänava parklas ja Selveri ees on invakohad võetud,“ rääkis Mustjala kandis elav Varbe, kelle sõnul on kohad hõivanud enamasti suured uhked autod. „Eks ma pean siis auto kaugemale jätma,“ märgib naine, kuid nendib, et tegelikult on see ikkagi reaalne vajadus parkida kaupluse lähedale. Tervete jaoks ei ole paar lisasammu probleem, kuid puudega inimesele võib see saada saatuslikuks.

Lahendusena näeb Aili Varbe aktiivsemat tegutsemist politseinike poolt. „Arusaadav, et neil on palju tööd, aga kui ikka paar korda trahvida, siis küll saaks korra majja,“ usub Varbe. Kuressaare politseijaoskonna pressiesindaja Kristi Mägi andmetel pole ühtegi invakohale parkijat rahatrahviga karistatud, kuid suulisi hoiatusi on tehtud mitmeid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077