21. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ford sõitis Väikesesse-Emajõkke

Möödunud ööpäeval juhtus 15 liiklusõnnetust, ärandati üks ja leiti üles üks sõiduk, teatas siseministeeriumi teabe - ja analüüsiosakond.

20. juulil kella 01.33 ajal toimus liiklusõnnetus Võru maakonnas Haanja vallas Kose-Käbli tee 19.kilomeetril, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis alkoholijoobes Enn (s 1971), kaotas valesti valitud kiiruse tõttu juhitavuse ja rullus üle katuse. Juht ja samas sõidukis viibinud alkoholijoobes Risto (s 1988), lubati peale esmaabi kodusele ravile.

20. juulil kella 05.40 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Põlula-Liiva tee 2 km, kus sõiduauto Opel Omega, mida juhtis alkoholijoobes, nõuetekohaselt kinnitatud turvavööga Andres (s 1982) kaotas ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu oma sõiduki üle kontrolli ning paiskus vasakule teelt välja vastu puud. Sõiduki juht ja kaassõitja Toomas (s 1979) toimetati kehavigastustega Rakvere haiglasse ning lubati peale esmaabi andmist kodusele ravile.

20. juulil kella 10.54 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Estonia pst - Teatri Väljaku fooriga reguleeritud ülekäigurajal, kus liinibuss Volvo, mida juhtis Sergei (s 1963) sooritas Teatri Väljakult parempööret Estonia pst-le ning temalt sai löögi vasakult lähenenud alkoholijoobes jalakäija Deniss (s 1982). Jalakäija toimetati kehavigastustega Ida-Tallinna keskhaiglasse. Sündmuse täpsemad asjaolud ning valgusfoori tuled on selgitamisel.

20. juulil kella 14.12 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Võru-Mõniste-Valga mnt 61,9 km, kus vasakpööret sooritanud sõiduautost Vaz 2105, mida juhtis Ülo-Ott (s 1931) sooritas paremalt möödasõitu tagant liikunud mootorratas Honda, mida juhtis Tiit (s 1964), kuid kaldus kaldus liiga tee pervele ja sõitis kraavi. Mootorrattal viibinud kaassõitja Eve (s 1963) toimetati kehavigastustega Valga haiglasse.

20. juulil kella 14.52 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Vahi tänaval, kus seni kindlakstegemata mootorratas, mida juhtis seni kindlakstegemata isik sõitis paremalt poolt ette peateel liikunud kahele motorollerile, mida juhtisid Argo (s 1983) ja Kristjan (s 1984). Rollerijuhid pidurdasid järsult, kukkusid ja said kehavigastusi, kuid lubati peale esmaabi kodusele ravile.

20. juulil kella 16.35 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Tatra-Otepää-Sangaste mnt 44 km, kus sõiduauto Ford, juht selgitamisel, sõitis teelt välja Väike - Emajõkke. Sõidukis viibis kaks alkoholijoobes isikut, kes said kehavigastusi: Viktor (s 1965) toimetati Valga haiglasse, Kajar´ile (s 1969) osutati kohapeal esmaabi ja lubati kodusele ravile.

20. juulil kella 16.43 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe 4 Ülemiste Keskuse parklas, kus sõiduauto BMW 730, mida juhtis Indrek (s 1982) ei andnud teed paremalt lähenenud rollerile Yamaha, mida juhtis Martin (s 1989). Rollerijuht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

20. juulil kella 17.22 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandis Jakobsoni tn - Keskuse tn ristmikul, kus kõrvalteelt peateele vasakpööret sooritanud liinibuss Mercedes Benz, mida juhtis Juhan (s 1943) sõitis otsa peateel otse liikunud mootorrattale Yamaha, mida juhtis Gert (s 1979). Mootorrattur sai kehavigastusi ja lubati peale esmaabi kodusele ravile.

20. juulil kella 17.45 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere-Väike- Maarja-Vägeva mnt 43,4 km, kus sõiduauto Honda Civic, mida juhtis Mait (s 1984) sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduauto Mercedes-Benz E270 CDI, mida juhtis Marina (s 1969). Liiklusõnnetuse tagajärjel toimetati Honda Civic juht ja kaassõitjad Eduard (s 1987) turvavöö kinnitamata ja Ivan (s 1989) turvavöö kinnitamata kehavigastustega Rakvere haiglasse.

20. juulil kella 17.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lootuse tn - Kaare tn ristmikul, kus kõrvalteelt peateele sõitnud jalgratas, juht selgitamisel, ei andnud teed peateel sõitnud sõiduautole Vw Passat, mida juhtis Sergei (s 1960). Sündmuskohalt toimetati SA Tallinna Lastehaiglasse jalgrattal viibinud 9 ja 10 aastased tüdrukud.

20. juulil kella 18.23 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinna Ringtee 6 km, kus vasakpööret sooritanud Chrysler Stratus'le, mida juhtis Martin (s 1982) sõitis tagant otsa samas suunas liikunud Volvo S60, mida juhtis Kuldar (s 1980). Volvos viibinud kaassõitja Margareta (s 1982) toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

20. juulil kella 18.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 108a juures, kus Paldiski mnt vasakpööret sooritanud sõiduauto Vw Passat, mida juhtis Aleksei (s 1976) keeras otsa temast möödasõidul olevale sõiduautole Nissan Primera, mida juhtis Siim (s 1983). Vw juht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse ning lubati peale esmaabi kodusele ravile.

20. juulil kella 21.30 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 51 km, kus maastur Suzuki Grand Vitara, mida juhtis Joonas (s 1985) sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis Inge (s 1948). Opelis viibinud kaassõitja Tõnu (s 1945) toimetati kehavigastustega Läänemaa haiglasse ja peale esmaabi lubati kodusele ravile.

21. juulil kella 00.48 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 85 km, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis alkoholijoobes ja vastava kategooria juhtimisõiguseta Ott (s 1986), kaotas kurvist väljudes juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi. Sõiduki juht ja kaassõitja Taavi (s 1986) toimetati kehavigastustega Järvamaa haiglasse ning lubati peale esmaabi kodusele ravile.

21. juulil kella 01.20 ajal toimus liiklusõnnetus Raplas Viljandi mnt - Mahlamäe tn ristmikul, kus sõiduk Volkswagen Caddy, mida juhtis Endrik (s 1988) sooritas vasakpööret ja sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud mootorrattale Honda, mida juhtis 16 aastane noormees. Mootorrattur toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

Ärandati sinine 1986 aasta Mazda 626 numbriga 854AILja leiti must 1999 aastaVolkswagen Passat numbriga 436MGI.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077