25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsis antakse korteri ostmisel BMW pealekauba

Viimsis on müügis korter, mille ostmisel saab kauba peale BMW 735I.

Viimsi keskuses oleva 3-toalise 75 m² korteri hind on 2 995 000 krooni, seisab City24 kuulutuses. Kasutatud BMW 735I hind algab umbes poolest miljonist kroonist. Uue auto hind algab aga miljonist kroonist.

Korter on möbleeritud. Korterit müüakse seoses omaniku elukoha vahetusega teise riiki ja seoses sellega jääb sinna sisse kogu eluks vajalik inventar, põhjendab korteri maaklerMaaklerid Koduleidja OÜ.

Arco Vara juht Viljar Arakas ütles hiljuti, et pakkumiste küllus turul võib tähendada seda, et osa arendajaid peavad tegema varjatud allahindlust, korterile pannakse näiteks köögimööbel juurde vms.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077