8. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee laseb töötajad blokaadi ajaks puhkusele

Kuigi veel eelmisel nädalal rääkis Eesti Raudtee avalike suhete juht, et ettevõtte töös erilisi muudatusi ei ole, koostab ettevõte siiski kriisiprogrammi, et hakkama saada olukorras, kus Venemaalt tulevad kaubaveod on järsult vähenenud.

Praegu on selge, et mais väheneb Eesti Raudtee vedude maht üle 50%, mistõttu valmistab Eesti Raudtee juhatuse esimehe Kaido Simmermanni sõnul nädala lõpuks ette kriisiprogrammi, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

"Tõenäoliselt laseme osa inimesi puhkusele ja vaatame üle töögraafikud," ütles Simmermann.

Kui kriis jätkub, siis on suvel oodata tavapärase 30-32 rongipaari asemel kuni 15 rongipaari päevas. Samas on Simmermann kindel, et ka vähenenud mahu juures suudetakse tasuda ettevõttele antud laene ja maksta välja palgad.

Transiidiketi teine ots Tallinna Sadam ootab esialgu ära, mis toimub 8. ja 9. mail. "Meil ei ole praegu kriisiplaani," ütles Tallinna Sadama avalike suhete juht Sven Ratassepp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077