23. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mini pikendatud versioonist tuleb ka S mudel

Hiljuti võis näha pilte Mini Travellerist, mis on siis pikendatud tavaversioon. Uued Automedia spioonfotograafide pildid tõestavad, et tulemas on ka nö. kuumem S versioon.

Suured õhuvõtuavad esipampris ja lisaks veel üks kapoti peal, koos kahe väljalaske toruga annavad aimu millega tegu ja eristavad autot oma vähem potentsiaali omavatest suguvendadest.

Autol on nagu teistelgi tagaosas nn. küüniuksed. Kõrvalistuja juurde võib tekkida ka üks lisauks, mille hinged on paigaldatud tavaautost teistpidi j auks hakkab avanema nagu Moskvitš 401-l ja maanteemuhul. Seda põhjusel, et oleks lihtsustatud tagaistmele ligipääs.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077