2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silberauto avas uue keskuse Viljandis

AS Silberauto on hetkel kohalikul autoturul kõige kiiremini laienev ettevõte. Lisaks eelmise aasta lõpus Jõhvis ja Kuressaares avatud müügi- ja hooldekeskustele on järg jõudnud nüüd Viljandini, teatas firma.

Mulgimaa ei ole aga ettevõtte jaoks uus regioon, sest aastast 1999 tegutses samal territooriumil Pargi Autokeskus, kus müüdi nii uusi kui kasutatud autosid ja teostati erinevatele automarkidele remondi- ja hooldetöid.

„Seoses kiiresti areneva majanduskeskkonna ja klientide kasvavate nõudmistega teenindajatele olime silmitsi tõsiasjaga, et olemasolevatest vahenditest enam ei piisa ning peame enda tegevust laiendama. Kuna endine hoone nõudis liiga suuri ümberehitusi, siis otsustasime täiesti uue hoone kasuks, mis lubas meil täpselt sellise maja ehitada, et tagada kliendile parim ja mugavaim teenindamine,” selgitas Silberauto regioonijuht Andrus Mossov.

Avatud esinduses on lisaks sõidu- ja veoautode teenindusele ka müügisalong Silberauto poolt turustatavate uute Mercedes-Benzi sõidu- ja tarbeautode ning raskeveokite, Chrysleri, Jeepi, Dodge´i ja Mitsubishi sõidu- ja tarbeautode müügiks. Lisaks uutele pakutakse ka samas hoones igat marki kasutatud autosid, mida ostetakse uue auto soetamisel tagasi ning neid imporditakse ka Saksamaalt.

“Uus esindus vastab kõikidele nõuetele ja on sisustatud moodsaima tehnikaga, et kliendi jaoks oleks protsess maksimaalselt mugav ja kõik meie automargid saaksid hooldatud maksimaalselt efektiivselt,” lisas Mossov. “Hetkel töötab Viljandi esinduses 13 inimest, kes on läbinud kõik Silberauto eri markide koolitused, tulevikus kavatseme personali veel umbes 10 inimese võrra suurendada.”

Silberauto ajalugu sai alguse 1990. aastal, mil allkirjastati Mercedes- Benzi kaubamärgi Eesti turul esindamise leping. Tänaseks on Silberauto kasvanud rahvusvaheliseks kontserniks, saavutanud 4 miljardilise aastakäibe ning saanud peaesinduseks sellistele tuntud kaubamärkidele nagu Mercedes- Benz, Chrysler, Jeep, Dodge ja Mitsubishi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077