26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu lennujaam saab riigieelarvest 20 miljonit

Pärnu lennujaam saab tänavu riigieelarvest 20 miljonit krooni, et saaks korda teha Kihnu lennuvälja ja remontida maandumisrada Pärnus.

Eestis on Tallinna lennuväli ja neli selle alluvuses tegutsevat regionaalset lennuvälja Kuressaares, Kärdlas, Tartus ja Pärnus. Samuti kaks väikelennuvälja Ruhnus ja Kihnus, vahendas ETV24 Terevisiooni uudiseid.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske ütles, et Pärnu lennujaama roll on neist kaheldamatult kõige suurema küsimuse all, sest kui saartel peab lennuväli arenema ja Tartu on Lõuna-Eesti tõmbekeskus, siis Pärnu lennuväljale on raske suuremat rakendust leida.

"Pärnu lennujaama kontseptsioon ning ka linna ja valla ootused lennujaama osas on pisut segased, neid me ka täpsustame," lausus Priske. "Aga positiivne uudis on see, et sellel aastal oleme Tallinna lennujaama eelarves ära planeerinud hädatarvilike tööde tegemise nii Kihnus kui Pärnus suurusjärgus kokku 20 miljonit krooni."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077