Autor: Logistikauudised.ee • 13. september 2022

1350 uut partnerit: UTA Edenred teeb koostööd TRAVIS Road Services’ga

UTA Edenred, üks Euroopa juhtivaid mobiilsusteenuste pakkujaid ja Edenredi kontserni kuuluv ettevõte, laiendas oma üleeuroopalist sõidukiteenuste aktsepteerimisvõrgustikku koostöös TRAVIS Road Services broneerimisplatvormiga.
Läbi koostöö TRAVIS Road Servicesiga, UTA Edenred laiendab oluliselt oma pakkumist sõidukite puhastuse, töökojateenuste ja veokite parkimise vallas.
Foto: gettyimages/welcomia

Tänu sellele saavad UTA Edenredi kliendid nüüd leida UTA lisateenuseid, nagu sõidukipesu, paakide puhastus, veoautode parkimine ja remonditööd, 1350 lisandunud teeninduspartneri juurest 17 Euroopa riigis. Lisateenuseid on võimalik broneerida veebis ja arveldada nende eest sularahata oma kütusekaardiga.

"Transpordiettevõtted ja ekspedeerijad seisavad väga tihti silmitsi väljakutsega leida sobivaid teeninduskohti kogu Euroopas ja integreerida need oma marsruuti" ütleb UTA Edenredi strateegilise partnerluse juht Lukas Schneider. „Tänu koostööle TRAVIS Road Services’ga saame nüüd pakkuda oma klientidele ligipääsu veelgi ulatuslikumale sõidukiteenuste aktsepteerimisvõrgustikule, mis hõlmab Euroopas kokku ligikaudu 73 000 jaama. See säästab aega, kalleid ümbersõite ja aitab väldida tarbetuid seisakuid igapäevases äris.”

TRAVIS Road Services’i tegevjuht Jochem de Graaf on samuti veendunud koostöö eelistes: "Ühe juhtiva mobiilsusteenuste pakkujana Euroopas pakub UTA Edenred oma klientidele laia valikut lahendusi, mis võimaldavad neile rohkem mugavust ja tõhusust ning muudavad autopargi haldamise lihtsamaks.

Püüeldes täpselt samade eesmärkide poole on koostöö UTA Edenrediga meie jaoks loogiline samm. Lisaks laienenud teeninduskohtade võrgustikule on UTA Edenredi klientidel nüüd juurdepääs ka meie veebipõhisele broneerimisplatvormile, kus nad saavad hõlpsasti soovitud teenuse leida, broneerida ja selle eest arveldada.”

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) on Euroopa juhtiv mobiilsusteenuste pakkuja. UTA Edenredi kaartide ja pardaseadmetega pääsevad igas suuruses autoparkide operaatorid juurde enam kui 73 000 aktsepteerimiskohale 40 riigis.

Nad saavad kasu sularahavabast juurdepääsust tava- ja alternatiivkütustele, olenemata kaubamärgist; kiiresti kasvav elektri- ja hübriidsõidukite laadimisvõrk; elektrooniline teemaksuarveldus 26 Euroopa riigis; sõidukiteenused, nagu jädaabi teenus, pukseerimine, remont ja puhastamine ning käibemaksu ja aktsiisi tagastus UTA teenusepakkuja partneri kaudu.

Lisainfo www.uta.com

TRAVIS Road Services on kiiresti kasvav broneerimisplatvorm veokitega seotud maanteeteenuste jaoks Euroopas. TRAVISe kliendid saavad hõlpsalt leida, broneerida ja maksta selliste teenuste eest nagu veokite pesu, paakide puhastus, veokite parkimine ja veoautode remont.

Praegu pakuvad TRAVISe platvormi kaudu oma teenuseid enam kui 1500 teeninduspartnerit 17 Euroopa riigis. Lisaks broneerimisplatvormile pakub TRAVIS vedajatele hulgaliselt erinevaid tööriistu maanteeteenuste kasutamise tõhusamaks planeerimiseks. Lõppkokkuvõttes on TRAVISi eesmärk aidata kaasa kulutõhusama, tõhusama ja turvalisema logistikatööstuse loomisele. Lisateabe saamiseks: www.yourtravis.com.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077