Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus • 3. august 2022

UTA Edenred – teie usaldusväärne mobiilsuspartner

UTA kaardid on juba aastaid võimaldanud transpordi- ja autopargi ettevõtetel mugavalt ja sularahata arveldada kütusetehinguid ning autohooldusteenuseid kogu Euroopas. Praegu aktsepteerib UTA kütusekaarti üle 70 000 punkti 40 Euroopa riigis, millest peaaegu 55 000 on tanklad. Baltikumis saab UTA kaardiga tankida kokku üle 1000 tanklas, millest üle 200 tankla asub Eestis. Selline lai aktsepteerimisvõrk võimaldab UTA Edenredi klientidel valida endale asukoha ja hinna poolest kõige sobivamad tanklad. Ettevõte analüüsib jooksvalt oma klientide vajadusi ning jätkab oma teenuste laiendamist uute, atraktiivsete punktidega Baltikumis ja Euroopas.

Lisaks diislile ja bensiinile pakub UTA Edenred ka alternatiivseid kütuseid, nagu LPG, LNG ja CNG, ning toob peagi turule uue lahenduse elektriautodele, mis 2022. aastal hõlmab ligikaudu 240 000 laadimispunkti.

Autovedajad meeleldi kasutavad ka muid mugavusi, mis on kättesaadavad UTA kaardi omanikele. Teenuste valik on väga lai, sh arveldus auto remondi, autopesu, sildade, tunnelite, ja parklate kasutamise eest, käibemaksu ja kütuseaktsiisi tagastamine läbi usaldusväärse partneri või lõpuks teemaksu arveldamine koguni 26 Euroopa riigis. Siinkohal tasub mainida UTA One®’i, kõige laiahaardelisemat turul saadaolevat EETS* lahendust, mis töötab juba 15 teemaksusüsteemis neljateistkümnes Euroopa riigis: Norras (kiirteed ja parvlaevad), Taanis (sillad), Rootsis (sillad), Saksamaal, Prantsusmaal, Belgias (k.a.Liefkenshoeki tunnel), Itaalias, Austrias, Poolas (A4, Katowice - Krakow ja e-TOLL’i süsteem), Portugalis, Šveitsis ja Liechtensteinis, Hispaanias ja Ungaris.

UTA One® asendab mitmeid bokse ja on tehnoloogiliselt valmis arveldama teemakse ka teistes riikides, kus EETS teenus kasutusele võetakse.

Koostöö UTA Edenrediga toob klientidele käegakatsutavat kasu: säästab aega, võimaldab mitmesuguseid soodustusi ning mõjub positiivselt ettevõtete finantslikviidsusele. Igale kliendile koostatud pakkumisele eelneb põhjalik antud vedaja hetkevajaduste analüüs, tänu millele on pakkumine põhjalikult optimeeritud ja kohandatud just tema vajadustele. Arveldused UTA Edenrediga on täielikult läbipaistvad. Kliendid saavad veebipõhise koondarve, mis sisaldab kõiki sooritatud tehinguid sõidukite kaupa, mis toob kaasa kliendi jaoks suuremat mugavust, läbipaistvust ja tehingute jälgimist ning lisaks sellele ka haldus- ja raamatupidamiskulude kokkuhoidu. Arveid väljastatakse iga 2 nädala tagant.

UTA Edenred järgib kõrgeid standardeid ka kaardi- ja tehinguturvalisuse osas. Klientide tehtavate tehingute kaitse tagavad uusimad tehnoloogiad ning kaarditurvalisuse ja pettuste ennetamisega tegelev sisemine meeskond.

UTA Edenred ei keskendu oma tegevuses mitte ainult lahenduste täiustamisele, vaid ka teenustepaketi pidevale laiendamisele ja moderniseerimisele, et klientide vajadustega kaasas käia ning nende ootusi ületada. Praegu pakub UTA Edenred mitmeid tööriistu, mis parandavad mitte ainult suurte, vaid ka keskmiste ja väikeste autoparkide toimimist ja haldamist. Siinkohal tasub mainida näiteks UTA SmartConnect®’i - UTA One® seadme abil saadaolevat teenust, mis võimaldab pidevat ligipääsu üksikasjalikule infole sõidukite, nende tegevuste, kestvate ja läbitud marsruutide kohta. Nüüdsest on autopargihalduritel olemas reaalajas läbipaistev vaade, mis võimaldab tõhusalt planeerida ja juhtida autoparki ja keerulisi tarneahelaid.

Lisaks kuulutab Edenred UTA uudiste hulka juba uut funktsionaalsust – mobiilirakendust UTA EasyFuel. Esimesed UTA Edenredi kliendid saavad juba sellel aastal sooritada tehinguid nutitelefoni vahendusel - kiiresti, mugavalt ja turvaliselt.

UTA Edenred osaleb 14. septembril toimuval Kütuseturu Aastakonverentsil 2022, kus kohtuvad valdkonna eksperdid, et arutada kütuseturu kõige olulisemaid teemasid. Juhul, kui soovite rohkem teada saada võimalustest, mida pakub Teie ettevõttele UTA Edenred, pöörduge UTA Edenredi Tallinnas asuva esinduse poole või firma kodulehele uta.ee.

*EETS- Euroopa elektrooniline teemaksuteenus (EETS) tagab teemaksuteenuste koostalitlusvõime kogu Euroopa Liidu teedevõrgus. EETS võimaldab teekasutajatel kogu ELis hõlpsasti tasuda teekasutustasusid ainult ühe abonemendilepinguga ühe teenusepakkujaga ja ühe pardaseadmega (OBU).

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077