Autorid: Indrek Lepik, Ken Rohelaan • 6. veebruar 2024

Logistikaekspert: Punase mere kriis tõstis hindu 3−5 korda

Rünnakud kaubalaevade vastu Punasel merel suurendavad ettevõtete kulusid ja see kergitab ka hindu.
Foto: AP/Scanpix
Viimasel paaril kuul Punasel merel toimunud huuthide rünnakud kergitasid hüppeliselt konteineriveo hindu, ütles logistikaettevõtte MyDello eestvedaja Magnus Lepasalu.

Lepasalu rääkis, et konteineriveo hinnad tõusid 3−5 korda kõrgemale, kuid positiivsena näeb ta sektori kohanemisvõimet ja rahumeelset suhtumist. "Viimastel nädalatel on hinnagraafik võtnud suuna allapoole, on teatav rahunemine," märkis ettevõtja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077