Autor: Karl-Eduard Salumäe • 12. aprill 2023

Automaksu puhul kerkib küsimus: miks?

Koalitsioonilepingus on üks lause automaksu kohta, kuid kõige tähtsam küsimus on: miks?, rääkis maksuekspert Ranno Tingas.
Maksunõustaja Ranno Tingas
Foto: Raul Mee

Tingase sõnul on oluline määratleda, kas tegemist on varamaksuga või keskkonnamaksuga. Ta lisas, et tõenäoliselt on mõlemad komponendid siin olulised. Automaksu puhul on oluline ka maksusüsteemi lihtsus ja õiglus, ütles Tingas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077