Autorid: Allan Rajavee, Jaanus Vogelberg, Kristjan Pruul • 10. jaanuar 2020

Äripäev eetris: kas tahame totaalset ühistransporti?

Kolmapäeval avalikustatud Tallinna ja Harjumaa kergrööbastranspordi arendusplaan läheks täielikult realiseerimisel maksma – küll 30 aasta peale hajutatuna – pea miljard eurot. Ambitsioonikas kava pidurdaks aina kasvavat autostumist, kuid "ideaalvariandis" tõenäoliselt siiski ei teostu, kuna on kallis ega leia ilmselt ka poliitilist konsensust.
Foto: Veiko Tõkman
Nädala kokkuvõtvas saates ei pääsenud me üle ega ümber globaalsest konfliktist USA ja Iraani vahel. Mis on teada ning mida kõigest sellest võiks arvata, vaidlesid Äripäeva ajakirjanikud Allan Rajavee, Jaanus Vogelberg ja Kristjan Pruul.

Veel rääkisime sellest, kas tasuks panna maha sadade miljonite eest rööpaid, mis muudaks Tallinna trammide pealinnaks ning kas sel oleks lootust valmida enne Rail Balticut. Samuti arutlesime, kas Eesti kunst on rahapesu kontekstis relevantne teema või mitte.

Kuula saadet siit:

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077