Autor: Stiine Reintam • 7. august 2023

Tanklakett Terminal Oil teenis kolmekordse puhaskasumi

Mootorikütuste müüja Terminal Oil käive kasvas mullu 74 protsenti, mille juures teeniti 3,4 miljonit puhaskasumit. Tankla emafirma maksis omanikele 100 000 eurot dividende.
Foto: Terminal

Kütusemüüja Terminal ASi müügitulu kasvas 2022. aastal 295 miljoni euroni. Aasta varem oli ettevõtte käive pea 170 miljonit eurot ning aastane kasv oli pea 74 protsenti, seisab majandusaasta aruandes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077