Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 24. november 2023

Postipakkide deklareerimise ABC

Jõulusaginas on oluline meeles pidada kõik väljastpoolt Euroopa Liitu saabuvad saadetised tuleb korrektselt deklareerida. See kehtib nii eraisikutevaheliste kingituste kui ka e-poodidest tellitud kaupade puhul, teatasid maksuamet ja Omniva.
Kui tellite paki sel aastal, aga see saabub järgmisel aastal, siis tuleb teil tasuda juba ka kõrgem käibemaksumäär.
Foto: Liis Treimann
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077