Autor: Tõnu Tramm • 26. mai 2021

Kristina Laaneots: pakke loopiva kulleriga meil ühist teed ei ole

DHL Express Eesti tegevjuht Kristina Laaneots tunnistab, et ehkki Eesti tööjõuturg ei soosi väga heade kullerite leidmist, siis inimesega, kes loobib võõrast vara, katkeks töösuhe päevapealt. „Enne põgusat vestlust muidugi, sest äkki ta ei saanudki aru, mida ta valesti tegi,“ lisab ta.
DHL Express Eesti tegevjuht Kristina Laaneots.
Foto: Jake Farra

Deutsche Post DHL on logistikasektori globaalne liider, kus töötab 380 000 inimest 220 riigis ja kes veavad aastas laiali 1,6 miljardit pakki. Eesti kontekstis on DHL aga pisut teistsugune ettevõte kui näiteks Itella Smartpost, DPD või Omniva.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077