Autor: Logistikauudised.ee • 26. veebruar 2021

DHL Freight võttis kasutusele Volvo elektrilised raskeveokid

DHL Freight alustas koostöös Volvo Trucksiga elektriliste raskeveokite kasutamist Euroopa-sisesteks vedudeks. Jõud ühendati eesmärgiga astuda järgmine ühine samm keskkonnasõbralikumate transpordilahenduste suunas.
Elektriveokid sõidavad Rootsis kahe teineteisest 150 km kaugusel asuva logistikakeskuse vahel.
Foto: LARS ARDARVE

Elektriveokeid on seni kasutatud peamiselt lühematel distantsidel linnades või linnakeskkonnas. Nüüd on DHL Freight ja Volvo Trucks alustanud ühise projektiga, mis keskendub pikamaavedudele. Koostöö hõlmab ekslusiivseid testsõite täiselektrilise Volvo FH veokiga, mille kandevõime on kuni 60 tonni, annab Volvo Trucks pressiteate vahendusel teada.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077