Autor: Martin Luts • 14. veebruar 2024

Smarteni arendusjuht: ideaalne laologistika nõuab robotit

Tänapäeval pole uudis, et paljusid tööülesandeid asuvad inimeste asemel täitma robotid. Käimas on automatiseerimise võidukäik ning see on jõudnud ka logistikasse ja laondusesse. Oluline on mõista, et ka kõige väiksemad uuendused, mida me täna teeme, on üksnes vaheetapid täieliku automatiseerimise teel, kirjutab Smarten Logisticsi arendusjuht Martin Luts.
<strong >Smarten Logisticsi arendusjuht Martin Luts.</strong>
Foto: Karl Saare

Smarten Logistics on muutuste teel ja üks seatud sihtidest on robotladu. Püüame endale ette kujutada, kuidas võiks välja näha ideaalne laologistika kümne aasta pärast. Meie sõnum klientidele on, et tulevikus on teenus kiirem, kuluefektiivsem ja tuleb ette vähem vigu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077