Autor: Mark Paves • 15. september 2023

Smarten Logisticsi juht: lähitulevik sunnib automatiseerima

Tööjõukriis sunnib logistikajuhte kiirelt tegutsema. Võtmeteemadeks on digitaliseerimine ja automatiseerimine, kirjutab Smarten Logisticsi tegevjuht Mark Paves.
"Kui igal aastal läheb Balti riikides pensionile 5000–7000 autojuhti ja noori peale ei tule, siis nõuab olukord kiiret tehnoloogilist või sektoripõhist innovatsiooni," kirjutab Smarten Logisticsi tegevjuht Mark Paves.
Foto: Erik Riikoja

Kuniks me enesele veel toitu ei prindi ning murutraktor õuemurule ei teleporteeru, on logistika möödapääsmatu. Õnneks. Eesti logistika ei ole suures pildis veel väga automatiseeritud ning sinnamaani, kus protsessid ise toimima hakkavad, läheb veel pisut aega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077