Autor: Martin Gauss • 10. veebruar 2021

airBalticu juht: vaktsiini laiema kättesaadavusega muutub kiiresti ka nõudlus lennunduses

airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.
Foto: airBaltic
Koroonapiirangute kadudes näeme samasugust lennuteenuse nõudluse kasvu nagu mullu suvel, kirjutab airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Ei ole kahtlust, et 2020. aasta oli väljakutseterohke. See oli aasta, mil olime tunnistajateks kõige sügavamale aviatsiooni kriisile kogu sektori arengu jooksul. Samuti on see aasta täielikult muutunud sektori toimimispõhimõtteid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077