Autor: Logistikauudised.ee • 10. juuli 2024

Veneküla veoautode parkla on nüüd läbipääsusüsteemiga

Kolmapäeval, 10. juulil rakendas transpordiamet Tallinna ringtee alguses Veneküla parklas töösse läbipääsusüsteemi, mille tulemusena pääsevad parklasse vaid veoautod ja parklat teenindav transport. Parkimisala sissesõitudele on lisatud tõkkepuud ning sisse ja välja registreerimise seade.
Parkla projekteeris Roadplan OÜ
Foto: Jaak Potter / Roadplan

Parkimissüsteem on loodud nii, et ainult parkimisala kasutajatel on juurdepääs teenustele, nagu tualetid ja hügieenisoojakud. See aitab hoida inventari korras ja tagab juhtidele mugavamad tingimused. Parklas on olemas spetsiaalsed kohad ka eriveostele. Info parklasse sisenemise võimalustest lisab transpordiamet eriveostele väljastatavatele lubadele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077