Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2024

Elron plaanib Riia–Tartu testsõitu teha augustis

Elron kavandab augusti keskpaigas testida Läti raudteedel Tartu–Valga –Riia liini avamise tarvis Stadler Flirti ronge, millega teenindatakse üle kümne aasta Eesti liine.
Elron tahab katsetada, kuidas nende rongid sobivad Läti raudteele.
Foto: Raul_Mee

“Euroopa Liit näeb Baltimaade raudteetaristut ühtse süsteemina, kus paljud nõuded rongiga liiklemisel on harmoniseeritud,” ütles Elroni juhatuse liige Märt Ehrenpreis. “Enne Tartu–Riia liini teenindama hakkamist tuleb meil Eestis üle kümne aasta kasutusel olnud veerem sertifitseerida ja hetkel täpsustame varem Eestis sertifitseeritud veeremi täiendava Läti-põhise sertifitseerimise vajaduse ulatust.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077