Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. juuli 2024

Vaata, milline tuleb Rae valda planeeritav logistikakeskus

Kinnisvara varahaldusettevõtte East Capital Real Estate korraldatud Park Rae arhitektuurikonkursi võitis DAGOpen. Büroo arhitektid lõid kontseptsiooni Rae vallas 30-hektarilisel maa-alal asuvale 140 000-ruutmeetrisele logistika- ja kergetööstuskeskusele.
Arhitektuuribüroo DAGOpen võidutöö „ EASTWOOD“ kavandifotod annavad ülevaate, milline tuleb planeeritav logistika- ja kergetööstuskeskus East Capital Park Rae.

Konkursile esitati viis kõrge kvaliteediga tööd, mis kõik vastasid konkursi nõuetele. East Capital Park Rae juhatuse esimees ja Eastate tegevjuht Anna Elam märkis, et igas töös oli näha loovust, ambitsioonikust ja professionaalsust, kuid konkursi võitjaks osutus lahendus, milles väljendus kõige paremini ettevõtte visioon „Kujundatud inimestele. Ehitatud tuleviku heaks“.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077