Autor: Kaubandus.ee • 8. juuli 2024

ELEA: otsime lahendusi kaubavedajate ajutise parkimise ja peatumise probleemile

Juuni keskel kutsus Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsioon (ELEA) kokku laiapõhjalise ümarlaua, et alustada sisulisi arutelusid leidmaks lahendusi kaubaveo ajutise parkimise ja peatumise probleemile.
Seadusemuudatuse valguses, mis keelustab parkimise ja peatumise kõnniteedel, on paljude ettevõtete jaoks muutunud kaubaveod väga keeruliseks.
Foto: Andras Kralla

Ümarlauast võtsid osad mitmed ELEA liikmed, aga ka näiteks Politsei- ja Piirivalveamet, Tallinna Linnavalitsuse esindajad eesotsas Kristjan Järvani ja Madle Lippusega, Tallinna Linnaplaneerimise Amet, Kliimaministeerium, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Tallinna Transpordiamet, Eesti Kaupmeeste Liit, Eesti Linnade ja Valdade Liit ning väiksemate omavalitsuste esindajad jpt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077