Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2024

Algab enampakkumine Operaili müügiks

Täna algab avalik enampakkumine, mille eesmärk on võõrandada kõik Operaili ärisuunad. Müügiprotsessi viib läbi LHV Panga investeerimispanganduse üksus, protsessi õigusnõustaja on Ellex Raidla Advokaadibüroo.
Operaili rong
Foto: Tanel Meos

Valitsuskabinet otsustas eile, 6. juunil kiita heaks kliimaministeeriumi ettepaneku algatada avalik enampakkumine Operaili kogu äritegevuse erastamiseks. Müüki läheb ASi Operail kaubaveo- ja remondiäri koos varade, litsentside, lepingute, töötajate ja kaubamärgiga Operail.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077