Autor: Logistikauudised.ee • 27. mai 2024

Skeleton suurendab kohalolekut Põhja-Ameerikas

Skeleton Technologiese äriarendust hakkab juhtima Kanada energiasalvestite ekspert David Arsenault, kellest saab ka Skeletoni esindaja Põhja-Ameerikas.
Kanada ettevõtja David Arsenault hakkab juhtima Skeletoni äriarendust.
Foto: Skeleton Technologies

Skeletoni äriarenduse vanemasepresidendina hakkab Montrealis baseeruv Arsenault tegelema ettevõtte äritegevuse laiendamise ja uute rakenduste väljatöötamisega. Ühtlasi on ta Skeletoni esindaja Põhja-Ameerikas, eesmärgiga suurendada ettevõtte kohalolu Ameerika Ühendriikides ja Kanadas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077