Autor: Logistikauudised.ee • 21. mai 2024

Viking Line lisab suvehooajaks liini Tallinnast Helsingi kaudu Stockholmi

Kõrghooaja kasvavat nõudlust arvestades suurendab Viking Line 19. juunist kuni 11. augustini reisivõimalusi Tallinna ja Helsingi vahel. Viking Cinderella ja Gabriella, mis teenindavad Helsingi Stockholmi liini, teevad suvel iga päev vaheldumisi ka edasi-tagasi reise Helsingist Tallinna.
Viking XPRS saab suveks Tallinna–Helsingi liinile kaks abilist.

Suviti suureneb reisijate arv Tallinna–Helsingi liinil märkimisväärselt. Seepärast pakub Viking Line juba aastast 2014 suviseid lisaväljumisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077