Autor: Äripäev • 20. mai 2024

Soomlased imestavad: Eesti robotid vallutavad maid

Auve Techi sõiduk nimega MiCa.
Foto: Andras Kralla
Eestlaste robotid vallutavad Soomes maid, kirjutab Helsingin Sanomat.

Üks on Starship Technologies, mille robotid on juba 14 Soome linnas ja peagi veel rohkemates. S-Group on esitanud tellimuse saada roboteid aasta lõpuks veel enam kui sajasse kauplusesse. Lisanduvad Salo, Karkkila, Sipoo ja Lohja linnad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077