Autorid: Viivika Rõuk, Kristel Härma • 20. mai 2024

Pankrotis Eurora tarkvara jõudis uue hinnaga oksjonile

Eurora tühjaks jäänud kontor Tallinnas.
Foto: Andras Kralla
Pankrotistunud Eurora tarkvara ei õnnestunud märtsis oksjonil maha müüa, nüüd on see jõudnud madalama hinnaga teisele ringile.

Eurora Solutonsi tarkvara tuli esimesel ringil müüki 30 miljoni eurose alghinnaga, kuid selle eest ei soovinud kaupa keegi. Eurora Solutionsi pankrotihaldur Maire Arm ütles toona, et uus hind tuleb võlausaldajatel veel kokku leppida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077