Autor: Logistikauudised.ee • 26. aprill 2024

Transpordiamet tunnustas parimaid teehoiupartnereid: esile toodi 11 ettevõtet

Transpordiamet tunnustas neljapäeval, 25. aprillil traditsiooniliselt mulluseid parimaid koostööpartnereid, kellele anti üle graveeritud klaasmeened ja tänukirjad. Kokku pälvis tunnustust 11 ettevõtet.
Verston sai tänavu parima pindaja tiitli omanikuks.
Foto: Transpordiamet

Transpordiameti peadirektor Priit Sauk tõdes, et teede säilitamine ning liiklusohutuse tagamine on jätkuvalt meie prioriteediks ja just partnerite tugi on see, mis aitab meil soovitud eesmärkideni jõuda ning lubab optimistlikult ka tulevikku vaadata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077