Autor: Tõnu Tramm • 14. aprill 2024

Iraani revolutsionääride hõivatud laeval on ka üks Eesti elanik

Iraani Revolutsioonikaardi Korpuse (IRGC) merevägi hõivas helikopteri rünnakuga laupäeval Portugali lipu all sõitva konteinerlaeva MSC Aries, mille 25 meeskonnaliikme seas on ka üks Eesti elanik.
Portugali lipu all sõitev konteinerlaev MSC Aries.
Foto: MSC

„Oleme saanud kinnitust, et Hormuzi väinas Iraani revolutsioonilise kaardiväe poolt hõivatud laeva pardal on meeskonnaliikmete hulgas ka Eesti elanik. Oleme isiku perega ühendust võtnud ja rakendame koos partneritega meie käsutuses olevaid meetmeid, et Iraani võimud laeva meeskonna, sealhulgas Eesti elaniku vabastaks ning neil oleks võimalik koju naasta,“ teatas Eesti välisminister Margus Tsahkna pühapäeva pärastlõunal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077