Autor: Logistikauudised.ee • 8. aprill 2024

Algas tuulegeneraatorite suurte osade vedu Paldiskist Tootsi tuuleparki

Laupäeval, 6. aprillil algas tuulegeneraatorite suurte mõõtmetega osade vedu Paldiski Lõunasadamast Tootsi tuuleparki. Transport toimub peamiselt õhtusel ja öisel ajal, alustades Paldiskist liikumist ajavahemikus 19.00–22.00. Vedude eeldatav kestus on kokku kolm kuud.
Tuulegeneraatorite suurte detailide vedu kestab kokku kolm kuud.
Foto: Brita Puusemp/Transpordiamet

Veoteena kasutatakse põhi- ja tugimaanteedest Tallinna–Paldiski teed Paldiskist Keilani, Tallinna ringteed ning Tallinna–Pärnu teed, Tallinna–Rapla–Türi teed ning Pärnu–Rakvere–Sõmeru teed.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077