Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2024

Algavad bussijuhtide töötasu läbirääkimised

Läbirääkimiste peamine eesmärk on tagada bussijuhtide töötasu järk-järguline kasv, et kindlustada bussijuhi ameti atraktiivsus ja koos sellega bussiliikluse järjepidevus.
Foto: Raul Mee
Transpordi Ametiühing ja Autoettevõtete Liit alustavad aprillis läbirääkimisi sõitjateveo üldtöökokkuleppe pikendamise, palga ning töö- ja puhkeaja muutmise üle. Sotsiaalpartnerite eesmärk on pikendada 2020. aastal sõlmitud ja eelmisel aastal muudetud üldtöökokkulepet leppides kokku töötasu alammäärades ja tööpäevasisese vaheajatingimustes.

„Kuivõrd järgmisel kevadel praegune üldtöökokkuleppe lõppeb, siis on oluline jõuda kokkuleppele selle pikendamises, et tagada etteplaneeritav konkurentsikeskkond bussiettevõtetele“, sõnas Autoettevõtete Liidu juhatuse esimees Andrei Mändla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077