Autor: Logistikauudised.ee • 11. märts 2024

Muudatus Eesti autoturul: AutoHallest sai Auto Bassadone

Sõidukimüüja AutoHalle tegutseb alates 11. märtsist Auto Bassadone nime all ja esindab ühtekokku 11 automarki ja enam kui 100 automudelit. Tegemist on Eestis kõige rikkalikuma valikuga sõidukimüüjaga.
Bassadone grupp koondas oma esindatavad automargid omanimelise kaubamärgi alla.
Foto: Kuvatõmmis

“Brändiuuendus on osa pikaajalisest ettevõtte strateegiast sõidukite maaletooja ja jaemüüjana. Kui seni on Bassadone grupp ja sinna alla kuuluvad ettevõtted olnud Eestis tuntud peamiselt sõidukite maaletoojana, siis nüüdsest soovime tugevamalt esile tõusta just sõidukite müügisektoris,” sõnas Auto Bassadone tegevjuht Veiko Karu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077