Autor: Logistikauudised.ee • 7. märts 2024

Toyota tütarfirma esindajad käisid Tartus koostöövõimalusi otsimas

Märtsi alguses külastas Tartut Jaapani äridelegatsioon. Toyota Connectedi esindajad kohtusid ülikooli ja kohalike ettevõtjatega, et leida koostöövõimalusi Toyota Motori autotööstuse teenuste arendamiseks.
Toyota Connectedi esindajad Tartus visiidil
Foto: TÜ arvutiteaduse instituudi arhiiv

Toyota Connected on Toyota Motor Corporationi tütarettevõte, mis asutati koostöös Microsoftiga ning tegeleb sõidukisiseste teenuste, telemaatika ja muude tehisintellektiga seotud tehnoloogiate uurimise ja arendamisega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077