Autor: Logistikauudised.ee • 5. märts 2024

Topauto ostis Pärnus Catweesi ja hakkas Hondasid müüma

Topauto ostis Pärnus Catweesi autokeskuse, millega lisandus ettevõtte müügivalikusse uue automargina Honda. Selle sammuga sai Topautost Pärnu suurima valikuga automüüja, kelle valikus on üheksa erinevat automarki.
Topauto laienes Pärnus Ehitajate teele, kus seni tegutses Catwees.
Foto: Rauno Leinasaar

Tehinguga omandas Topauto Pärnus nii Keskuse tänaval asuva 0,33 hektari suuruse kinnistu koos autosalongiga kui ka Honda edasimüügiõiguse. Lähiajal plaanib Topauto üle võtta ka samas salongis tegutsenud Opeli müügi. Catwees jätkab Pärnus tegevust Topauto nime alt ning kõik senised Catweesi kliendid on oodatud hooldusküsimustega pöörduma ikka samasse kohta juba oma tuttavate hooldustehnikute poole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077