Autor: Logistikauudised.ee • 5. märts 2024

Uute sõiduautode müügi langus pidurdus, Toyotad jätkavad plussis

Transpordiameti sõidukite esmaregistreerimise statistika veebruarikuu kohta näitab jää sulamise märke: müügilangus on seiskunud, Toyotade müük on teinud aga selle aasta esimese rekordi.
Toyotade müük kasvas veebruaris aastataguse ajaga võrreldes 18,1%.
Foto: Elke

Kui jaanuaris kanti transpordiameti statistika põhjal Eestis registrisse 1909 uut sõidukit nii M1 kui N1 kategoorias, siis veebruaris lisandus uusi autosid 1781. Mõlema kuu andmeid aastatagusega kõrvutades näeb, et veebruari aastane langus on jaanuariga võrreldes oluliselt väiksem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077