Autor: Logistikauudised.ee • 1. märts 2024

Tallinna ringteel Jüri–Luige lõigul hakkasid tööle muutuva teabega liiklusmärgid

Täna, 1. märtsil alustasid tööd Tallinna ringtee Jüri–Luige teelõigul muutuva teabega liiklusmärgid. Teelõigul asub 14 kiirus- ja hoiatusmärki ja neli infotablood, mis hakkavad juhte hoiatama eesolevate ummikute ja halvenenud teeolude eest.
Liiklusmärgid Jüri–Luige teelõigul.
Foto: Transpordiamet

Jüri–Luige lõigu märkide käivitamine on Tallinna Ringtee E265 ITS projekti I etapp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077