Autor: Polina Volkova • 23. jaanuar 2024

Ust-Luga rünnakuga said enim kahju Putini lähikondsed

Ukraina väidetava droonirünnaku alla jäänud Ust-Luga kütuseterminali käitav Novatek on küll servamisi Eestiga seotud, ent siinset majandust see ei mõjuta.
Kustutustööd jätkusid Ust-Luga sadamas veel tänagi.
Foto: AFP/Scanpix

Ukraina ründas nädalavahetusel Eesti idapiiri taha jäävat, linnulennult Narva-Jõesuust lig 35 kilomeetri kaugusel asuvat Ust-Luga sadamat, tekitades ühes kütuseterminalis suure tulekahju. Terminal kuulub ettevõttele Novatek, mis on olnud varem seotud oma Võssotski LNG-tehase kaudu Eesti Gaasiga, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077