Autor: Tõnu Tramm • 15. jaanuar 2024

Hiigeltulekahju Peterburi logistikakeskuses: tosin inimest on siiani kadunud

Laupäeval, 13. jaanuaril lahvatanud tulekahju Peterburi lähedal asuvas Wildberries`i logistikakeskuses hävitas 70 000 ruutmeetril asunud kauba, põleng suudeti kustutada alles 14. jaanuaril. Ehkki teadaoleval suudeti kõik töötajad evakueerida, pole ettevõte siiski siiani ühendust saanud 12 laos tööl olnud inimesega.
Foto: X (Twitter)

2004. aastal asutatud Venemaa suurim e-kaubandusettevõte Wildberries, mis on ühtlasi ka Amazone`i edasimüüja Venemaal, on 14. jaanuari õhtust alates saanud ühendust nelja seni põlengus kaduma jäänud inimesega, kuid 12 töötajaga pole siiani kontakti saadud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077