Autor: Logistikauudised.ee • 18. jaanuar 2024

Euroopas kasvas uute sõiduautode müük mullu ligi 14%

Euroopa Liidu riikides tegi uute sõiduautode müük detsembris läbi kerge languse, aga aasta kokkuvõttes oli tõus märkimisväärne, teatab AMTEL.
Eestis kasvas mullu uute sõiduautode müük 11,7 protsenti.
Foto: Andras Kralla

Detsembris müüdi Euroopa Liidus 867 052 uut sõiduautot, mis jäi 2022. aasta detsembri tulemusele alla 3,3%. Kokku anti klientidele 2023. aasta jooksul üle 10,5 miljoni uue sõiduauto, mida oli 13,9% rohkem kui 2022. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077