Autor: Rahel Lepp • 5. jaanuar 2024

Nädala kestnud pakase järel tuleb auto käivitusabi oodata tunde

Käreda pakasega võib juhtuda, et omal jõul tühjaks saanud akuga autot käima ei saa.
Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane/Scanpix
Kui külmal talvehommikul süüdet keerates auto ei kõssagi ja abi pole ka naabrimehe “krokodillidest”, või ei käivitu ka tema auto, tuleb kutsuda käivitusabi.

“Praegu on meil väljakutseid viis korda rohkem kui tavaliselt,” rääkis Lääne-Virumaa uudistele erinevaid autoabi teenuseid pakkuva ettevõtte Abiklubi OÜ omanik Taimar Pärtel. Ettevõte tegutseb kaubamärgi Autoklubi all kogu Eestis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077