Autor: Logistikauudised.ee • 5. detsember 2023

Lennureisijate arv on kasvuteel

Novembris teenindati Tallinna lennujaamas ligi 220 000 reisijat, võrreldes eelmise aasta novembriga kasvas reisijate arv 6%.
ASi Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe.
Foto: Eiko Kink

Reisijate arvu suurenemine toimus tänu tihedamale lennugraafikule – novembris toimus 91 regulaarlendu rohkem kui mullu samal ajal ja müügis olnud istekohtade arv ületas aastatagust 10% võrra, teatab Tallinna Lennujaam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077