Autor: Logistikauudised.ee • 17. november 2023

Uus Eesti tehnoloogia lubab vähendada Tallinnas 15 Lauluväljaku jagu parkimiskohti

Mainor Ülemiste AS ja Europark käivitasid Ülemiste City's uudse tehnoloogiaga parkimislahenduse, mis kärbib tühjade parkimiskohtade arvu 30% ning säästab sellega nii linnaruumi, elanike tervist kui raha. Europarki juhi sõnul saab süsteemi laiendada kogu Tallinnale.
Europark Estonia juhatuse liige Karol Kovanen usub, et uute tehnoloogiat saab laiendada kogu Tallinnale.
Foto: Marko Mumm

Eesti suurima parkimisettevõtte Europark juhi Karol Kovaneni sõnul on autostumine ületanud Eestis mõistlikkuse piiri.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077