Autor: Logistikauudised.ee • 14. november 2023

Reidil tabati bussiroolist kaks juhiloata juhti

7. ja 8. novembril kontrollis Politsei- ja Piirivalveamet koos Transpordiametiga üle-euroopalise ROADPOLi (European Roads Policing Network) nädala raames busse ja veokeid. Tuvastati kaks väga rasket rikkumist, kus kahe reisijaid vedanud bussi roolist leiti juhtimisõiguseta isik.
Foto on illustreeriv.
Foto: Andras Kralla

Kahe päeva jooksul kontrolliti 25 bussi ja 3 veokit, millest 19 olid korras ja 9 puhul tuvastati rikkumisi. Tuvastati kaks väga rasket rikkumist, kus kahe reisijaid vedanud bussi roolist leiti juhtimisõiguseta isik. Kolm bussi ja üks veoauto koos haagisega saadeti erakorralisele ülevaatusele ning kaheksal korral tuvastati väiksemaid ja suuremaid töö ja puhkeaja rikkumisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077