Autor: Aivar Õepa • 6. november 2023

Kanadalased ostsid venelastelt Helsingi laevatehase

Helsingis jäämurdjaid ja reisilaevu tootev Helsinki Shipyard sai Kremli sidemetega ärimeeste asemel uueks omanikuks Kanada laevaehitaja Davie.
Helsingi dokkides valmis viimati arktlistesse tingimustesse mõeldud kruiisilaev SH Diana.
Foto: Helsinki Shipyard OY

Davie tänase pressiteate kohaselt on ostutehingu kogusumma konfidentsiaalne, kuid selles sisaldub lisaks ettevõtte rahale veel 77 miljoni euro ulatuses rahastust Quebeqi provintsilt, millest 47 miljonit on laen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077