Autorid: Martin Johannes Teder, Tõnu Tramm • 19. oktoober 2023

Olerex sai loa osta Lätis poolsada tanklat, Eestis kerib hoogu aga uus skandaal

Olerex sai Läti konkurentsiametilt loa osta valdusfirma Aqua Marina kaudu juba neljanda Läti tanklaketi, millega võtab kütusefirma üle umbes 50 Latvijas Nafta kaubamärgi all tegutsevat tanklat. Samal ajal kerib Eestis aga hoogu uus skandaal Olerexi kahtlase diislikütuse müügi teemal.
Ühinemise tulemusel jääb Antti Moppelile kuuluva Olerexi turuosa Läti turul väiksemaks kui konkurentidel, leidis Läti konkurentsiamet.
Foto: Raul Mee

Paar aastat tagasi ostis Olerex Lätis tanklaketi Kool Latvija, aasta hiljem Gotika Auto ja Metro jaamad. Nüüd teatas Läti konkurentsiamet, et lubab Olerexil omandada enam kui 50 ettevõtete East-West Transit ja Napoli üksust, mis on peamiselt Latvijas Nafta kaubamärgi all töötavad tanklad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077