Autor: Logistikauudised.ee • 13. oktoober 2023

Alates pühapäevast võib kasutada naastrehve

Alates pühapäevast, 15. oktoobrist, on lubatud sõidukitel kasutada naastudega talverehve ja alates 1. detsembrist on talverehvid kohustuslikud. Lamellrehvidega võib sõita aastaringselt.
Foto: Transpordiamet

Kui liigeldakse päevasel ajal ja peamiselt linnades või suurtel maanteedel, ei tasu rehvivahetusega liigselt venitada. Kuigi päevased õhutemperatuurid võivad olla plusspoolel ja suuremad teed on lumevabad, püsib öiste külmakraadide tõttu libeduse oht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077