Autor: Logistikauudised.ee • 5. oktoober 2023

W.EG. Eesti rajab Tallinna Baltimaade suurima elektrimaterjalide logistikakeskuse

Täna pannakse Tallinna lennujaama ja tulevase Rail Baltica terminali läheduses nurgakivi Baltimaade suurimale elektrimaterjalide logistikakeskusele, mille arendamisse investeerib W.EG. Eesti üle 10 miljoni euro.
W.EG. Eesti OÜ juhatuse esimees Timo Raimla.
Foto: W.EG. Eesti

W.EG. Eesti uus peamaja koos müügiesinduse ja logistikakeskusega kerkib Tallinna lennujaama ja tulevase Rail Balticu terminali vahetusse naabrusesse 4 hektari suurusele kinnistule aadressiga Suur-Sõjamäe põik 11. Uues asukohas on ka otseühendus Tallinna ringteele ja suurematele maanteedele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077